KOM JE OOK JE FEESTJE BIJ CLUB DOEN VIEREN?

Bij Club Doen begrijpen we dat kinderfeestjes kostbare herinneringen creëren, waar nog vaak aan wordt teruggedacht. Daarom bestaat ons aanbod uit leuke, leerzame en actieve activiteiten, speciaal ontworpen voor kinderen.

Bij ons kun je ontdekken en vooral veel Doen! Of de jarige nu stoere robots wil timmeren, paarden wil maken met veel glitters of TikTok dansjes wil opvoeren met alle vrienden, onze kinderfeestjes sluiten perfect aan bij de wensen van je kind.

En misschien wel het grootste voordeel voor de ouders? Geen troep en gedoe in je eigen huis 🙂

DE FEESTJES ZIJN INCLUSIEF:

🟣 8 kinderen (wil je meer kinderen uitnodigen, dat kan. Per extra kind komt er vanaf €15,- bij).
🟠 Feestelijke versiering
🟡 Fruitwater, limonade, fruit & groente snacks en natuurlijk snoep!
🔵 Muziek
🟢 Wil je dat wij ook taart en cup cakes regelen? Laat het ons weten! 

VOOR SPECIALE WENSEN & FEESTJES OP MAAT!

Heb je een speciaal idee in gedachten voor het perfecte kinderfeestje? Wil je een uniek thema verkennen of het op een specifieke locatie doen? Ook daar kunnen wij bij helpen.

Wij creëren op maat gemaakte feestjes. Of het nu gaat om een betoverende thematische setting met alles erop en eraan, een speciale activiteit of een locatie zoals bij jullie thuis, laat het ons weten! Laat ons de details regelen terwijl jij lekker kunt genieten samen met je kind!

Mail ons

FEEST AVONTUUR

€250 | 1,5 UUR

Hier een aantal voorbeelden, heb je zelf een wens of idee? Laat het ons weten!

ROMMELBOTS

Robots maken van hout en gerecycled materiaal.

SCHILDERIJ VAN NAALD EN DRAAD

Maak je eigen schilderij met gekleurd draad, stofjes en kralen.

HOUT CLUB

Het atelier vol hout, gerecycled materiaal en verf. Maak je eigen voertuig, dier of fantasiekunstwerk.

SUPERHELDEN

Maak je eigen superheld cape van stof, versier deze met kralen, stofjes en textielstiften. Om je outfit af te maken maak je ook nog een coole bijpassende superheld masker.

TIKTOK FEESTJE (VANAF 8 JAAR)

Kom samen met je besties TikTokdanjes doen!

Ik wil dit feest

FEEST BETOVERING

€350 | 2 UUR

Hier een aantal voorbeelden, heb je zelf een wens of idee? Laat het ons weten!

BIBBERSPIRAAL (VANAF 7 JAAR)

Een feest over geluid en de stroomkring. Je leert hoe een stroomkring werkt, hoe je een lampje en een buzzer aansluit en je leert werken met gereedschappen. Je maakt je eigen spelletje ‘Bibberspriaal’. Hoe uitdagend maak jij jouw spel?

FANTASIEKNUFFEL (VANAF 7 JAAR)

Een feest vol fantasie, kleur en verhaal . We leren over textiel, wol, borduren en werken met verschillende creatieve materialen. En maken van allerlei stoffen ons eigen fantasiewezen als knuffel of handpop

MAGIC LAMP (VANAF 5 JAAR)

Van begin tot einde je eigen Magische Lamp maken! Je leert over de stroomkring en hoe de + en – pool van een batterij werkt. Je versiert de lamp precies zoals je wilt, wij zorgen voor een overvloed aan materialen zodat jij een echte lampen ontwerper/kunstenaar kunt zijn. Na afloop is er een klein feestje waar je de lamp kunt testen tijdens een dansje! Let’s turn on the lights!

Ik wil dit feest

FEEST BELEVING

PRIJS OP AANVRAAG

Wil je dat wij een feest op maat voor je maken? Neem contact met ons op!

THEMAFEEST

Stel je voor: een bruisend feest met brandweerhelden, dappere politieagenten, schattige 101 Dalmatiërs, betoverende prinsessen, ondeugende heksen en stoere cowboys. Op dit feest hebben de kinderen de kans om een kostuum aan te trekken in het favoriete thema van de jarige. Om helemaal in de sfeer van het thema te komen doen we allerlei te gekke thema activiteiten binnen en buiten.

THEMA

Bekijk HIER alle themamogelijkheden.

Wij nemen de organisatie, het contact met overige leveranciers, de voorbereiding, uitvoering en het opruimen van het feest van je over!

Alles is mogelijk 🙂

 

Ik wil dit feest

NOG VRAGEN?

Stuur ons een bericht en we komen zo spoedig mogelijk bij je terug!