WAAROM MOEILIJK DOEN ALS HET SAMEN KAN?

En daar stond Nadia dan, voor de deur van Gigi. Ze kwam tegeltjes ophalen via Marktplaats. We raakten aan de praat en zijn nooit meer gestopt! Vanaf het moment dat wij elkaar ontmoetten was het … AAN!
 
Gigi was opzoek naar een ruimte om een kindercoach praktijk te starten in Muiden, terwijl Nadia al een tijdje bezig was met oriënteren om voor zichzelf te beginnen. Ze was Club Doen al een aantal maanden eerder begonnen en speelde met het idee om het groters aan te pakken. We besloten om samen te gaan brainstormen en al snel merkten we dat we grootse en ambitieuze plannen hadden. We willen een inspirerende plek creëren waar kinderen praktische en creatieve activiteiten kunnen ondernemen en daarmee nieuwe vaardigheden leren. Zoals, ‘out of the box’ denken, verschillende oplossingen proberen, doorzetten, durven fouten maken, etc. 
 
In een samenleving waar de nadruk vaak ligt op academische en sportieve vaardigheden, merken wij dat er steeds minder ruimte is voor creativiteit in al haar vormen. En dat terwijl creativiteit juist van onschatbare waarde is! Zo zorgt creativiteit o.a. voor: 
 

🟣 Meer zelfvertrouwen
🟠 Je ontwikkeld het probleemoplossend vermogen
🟢 Verbetert de motoriek
🔵
Bevorderd de fantasie & out-of-the-box denken
🟡 Traint concentratie en focus
🔴 En bovenal geeft het heel veel plezier en verbinding

 

 


NADIA BENALI

ALLES IN HET ATELIER

 

Door een tekort aan creatieve activiteiten voor kinderen is Nadia begin 2023 begonnen met Club Doen. In haar werk als kinderjuf ziet zij veel kinderen stoeien met gedachtes als: “ik kan het niet”. Door praktijkgerichte activiteiten en procesgericht werken aan het reguliere onderwijs te voegen stimuleert ze kinderen nieuwe ervaringen op te doen, waardoor ze nieuwe competenties leren zoals: risico’s durven nemen, hulp vragen en doorzetten. Ze bruist van de creativiteit en begeleidt de meeste workshops in het Atelier. Kinderen komen altijd met veel plezier naar haar lessen. 


GIGI VAN DER REE

SHOW, THEATER, WEERBAARHEIDSTRAINING

 

Gigi is naast Nadia een van de oprichters van Club Doen. Ze is werkzaam als Kindertherapeut in haar eigen praktijk BASE. Daarnaast heeft ze bij ‘Amsterdam Musical’ in meerdere producties gespeeld en jaren als lead zangeres in verschillende bandjes gezongen. Zij weet dus als geen ander hoe het is om op een toneel te stralen! Voor Show, dans, theater of weerbaarheidstrainingen ben je bij haar aan het juiste adres! Haar lessen zitten vol met energie en positieve bekrachtiging. Daarnaast is zij vooral achter de schermen druk bezig om Club Doen draaiende te houden. 

PARTNERS


CAROLINE

BABYMASSAGE

 

Caroline werkt al meer dan 25 jaar met veel liefde in de kraamzorg en kent inmiddels alle ins & outs. Om haar werk als kraamverzorgster meer verdieping te geven, heeft ze een aantal jaar geleden de opleiding voor Shantala babymassage gevolgd. Deze traditionele kunst komt oorspronkelijk uit India. De techniek is bijzonder geschikt voor baby’s die moeite hebben met slapen, spijsverteringsproblemen hebben, veel huilen of overstrekken. Maar babymassage helpt ook bij het bereiken van totale ontspanning, zowel voor de baby als voor de moeder. Bovendien bevordert het een sterke hechting tussen moeder en kind.


Elisha Eliana

HIPHOP & TIKTOK DANSEN

 

Elisha is een echte showgirl! Na succesvol haar dansopleiding afgerond te hebben heeft ze met veel plezier jaren dansles gegeven aan kinderen. Maar de drang om zelf weer te dansen, weer student te zijn, te experimenteren en te groeien, begon weer op te spelen. Ze volgde extra lessen en is in grote shows gaan dansen. Dit doet ze in de weekenden, zowel in Nederland als in het buitenland. Hoewel Elisha nu straalt op internationale podia, begint ze het lesgeven aan kinderen te missen en kan niet wachten dit weer op te pakken bij Club Doen!

 

 


ANTAL

SING & SONGWRITER

 

Antal is afgestudeerd aan het Conservatorium als muziek docent en geeft muzieklessen op scholen en bij Club Doen! Geef haar een instrument of voorwerp en ze maakt een liedje! Ze helpt kinderen met en maken en schrijven van eigen muziek. Voor haar lessen is geen muzikale voorkennis vereist, iedereen kan meedoen!

 

 

 

 


EMILE

(KICK) BOKSEN

 

Emile is een ervaren boks en kickbokstrainer voor jeugd en volwassenen. Hij is al 18 jaar met passie verbonden aan de sport. Naast zijn focus op techniek is zijn uitgangspunt om juist plezier over te brengen in het spel zodat jong en oud verliefd worden op de sport. Vanuit zijn achtergrond als organisatiepsycholoog, prestatiecoach en competentieontwikkeling geeft hij hij trainingen aan individuen en teams en sinds kort ook personal training in de Krijgsman in Muiden.


SOPHIE

YOGA

 

Hey! Ik ben Sofie, yoga addict. Yoga, meditatie en ademwerk zijn mijn tools om weer volledig mezelf te zijn. Al meer dan tien jaar geeft yoga me de powerboost die ik nodig heb. Het herinnert me eraan dat alles connected is. Op de mat en in het echte leven: bewust en met een dosis zachtheid. Als yoga teacher deel ik sinds 2019 mijn passie. Mijn missie? Yoga een essentiële rol geven in jouw dagelijkse leven en in de schoolsfeer, waar onze kids hun beste tijd doorbrengen. Mijn stijl? Een kick-ass mix van diverse yogastijlen, met meditatie, adem- en energiewerk, en qigong. Let’s create a badass space to nurture your body and mind. Zie ik je in een van mijn classes? Groetjes!

 

 

 

 


MILOU

VOCAL, STEMBEVRIJDING

 

Muziek is Milou haar grootste passie. In de breedste zin van het woord! “Als ik kijk naar kinderen, kan ik mij blijven verwonderen over het gebruik van hun stem. Kinderen geven van nature expressie door middel van hun stem. Deze kwaliteit bezitten we allemaal, maar lijken we naar mate we ouder worden in deze maatschappij af te leren. Zonde! Muziek, klank en stemgeluid komen namelijk daar waar woorden tekortschieten.“ Met Stembevrijding hoopt ze daar verandering in te brengen. Tijdens haar lessen neemt ze je samen met haar gitaar mee op een muzikale reis naar het geluid van jouw hart en ziel. Je zult brullen als een leeuw, zingen op prachtige melodieën en vooral heel veel plezier maken!


BENJI

BREAK DANCE

 

Al vanaf klein doet Benji aan Break Dance. Zijn lessen zijn energiek, sportief en vooral heel erg leuk! Hij leert je alle coole moves, gaat oefenen met speciale Breaking poses en geeft je alle tools om mee te doen aan een echte battle! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


WIEKE

BOOTCAMP

 

Voor een lekker en goede workout ben je bij Wieke aan het juiste adres! Na het afronden van haar sporttrainers opleiding aan het CIOS heeft ze de Dansacademie afgerond en 13 jaar op het toneel gestaan in vele grote musical en theaterproducties. De afgelopen 5 jaar voelde ze dat het tijd was voor een nieuwe stap en is het trainen van groepen weer gaan oppakken. Met Bootcamp lessen aan kinderen, wil ze laten zien dat sporten en bewegen op een speelse manier hartstikke leuk is. En gezond!