Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Test workshop

31 oktober, 2023 @ 15:30 - 16:30

€79,00

Mini Sensory Club | 1,5 t/m 3 jaar (incl. volwassene)

Welkom bij de Mini Sensory Club, waar spelenderwijs leren en groeien centraal staan. Essentieel voor de totale ontwikkeling van jonge kinderen. In deze workshop creëren we een stimulerende omgeving waar kinderen vrij kunnen ontdekken en experimenteren.

Elke week zijn er nieuwe verrassingen met diverse activiteiten en materialen om alle zintuigen te prikkelen! Deze ervaringen helpen peuters bij het ontwikkelen van hun zintuigelijke waarnemingen, bevordert concentratie en stimuleert creativiteit. Zintuigen en motoriek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Kinderen krijgen hierdoor veel informatie over hun eigen lichaam en de wereld om hen heen.

Wij creëren verschillende stationnetjes die de Mini Club Doeners uitnodigen om te verkennen, te voelen en te spelen met ongebruikelijke materialen en deel te nemen aan sensomotorische activiteiten. Ontdekkingen op jonge leeftijd, zoals knijpen in materialen, spelen met water, observeren wat er gebeurt als je bijvoorbeeld iets omhoog gooit, en goed vies worden, zijn van onschatbare waarde!

Komen jullie samen ontdekken? Zorg dat je kleding aandoet die vies mag worden. Ook raden wij aan een extra setje mee te nemen voor je Mini.

  • Tijd: 09:30-10:30
  • Locatie: Studio
  • Adres: Waterlinie 50
  • Docent: Nadia

Gegevens

Datum:
31 oktober, 2023
Tijd:
15:30 - 16:30
Kosten:
€79,00
Evenement Categorie: