Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Baby Massage Club

26 februari @ 11:00 - 12:30

€35,00

VOOR BABY’S VANAF 6 WEKEN TOT 9 MAANDEN

De workshop Baby massage is speciaal ontworpen om zowel jou als je baby te helpen ontspannen. Dit bevordert een sterke hechting tussen moeder en kind. Tijdens deze workshop leer je een aantal massagetechnieken, gericht op verschillende delen van je baby. Deze technieken kunnen bijzonder goed helpen voor baby’s die moeite hebben met slapen, spijsverteringsproblemen hebben, veel huilen of overstrekken. De groep deelnemers is klein, zodat we een intieme en rustige sfeer kunnen waarborgen.

De workshop wordt begeleid door Caroline, die al meer dan 25 jaar met veel liefde in de kraamzorg werkt en alle baby ins & outs kent. Om haar werk meer verdieping te geven, heeft ze een aantal jaar geleden de opleiding voor Shantala babymassage gevolgd. Na afloop is er ruim de tijd voor al je vragen. Baby Massage en Mama Club in één!

Tijdens de massage zal de baby op je blote benen liggen. Zorg dus dat je een korte broek meeneemt! Dit is comfortabel voor je kleintje en zo blijft hij of zij warm. Wij zorgen voor matjes om op te zitten. Er is tijdens de workshop altijd de mogelijkheid om je baby te voeden of te knuffelen als dat nodig is. Daarnaast bieden we natuurlijke oliën aan die je kunt gebruiken tijdens de massage. Dit is het beste voor de kwetsbare babyhuid.

Na afloop krijg je een overzicht mee van de geleerde technieken zodat je deze thuis in alle rust en zo vaak als je wilt kunt herhalen.

Er zijn een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden voor tijdens de workshop: Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je je baby niet direct voor de massage voedt. Daarnaast is het niet aan te raden om je baby binnen drie dagen na vaccinatie of bij koorts te masseren. En op de dag van de massage mag je baby geen antibiotica hebben.

Zelf meenemen:
Voor de workshop heb je een grote handdoek nodig en een plastic (kraam)matje. Deze kan bijvoorbeeld uit het kraampakket komen. Dit is handig, omdat je baby op je kan plassen tijdens de massage. En een korte broek, zodat je kleintje op je blote benen kan liggen. De rest regelen wij!

  • Tijd: 11:00-12:30
  • Locatie: Studio
  • Adres: Waterlinie 50
  • Docent: Caroline

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
11:00 - 12:30
Kosten:
€35,00
Evenement Categorie:

Tickets

Onderstaand nummer bevat de Meedoen voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Meedoen" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid Meedoen aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar